2016-02-01 13:11:26• hírek • Szatmár.ro

Február 5-7. között tartják az Art Grand Marriage-t

Pénteken egy titokzatos és értékes nyeremény várja a kiállítás látogatóit.

Szatmárnémeti egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező esküvői kiállítása, az Art Grand Marriage a nyolcadik kiadásához érkezett.

Az idén február 5-7-én megtartott Art Grand Marriage esküvői kiállításon az elmúlt években alkalmanként több mint 40 kiállító mutatta be szolgáltatásait, az érdeklődők száma pedig évről-évre meghaladta az 1500 főt. A rendezvényen éttermek, cukrászatok, fotósok és videósok, esküvői ruhaszalonok és egyéb szolgáltatók mutatják be ajánlatukat.

Már az idei kiállításra is rengeteg szolgáltató jelentkezett, de még mindig várják a jelentkezőket a 0745-202-724-es telefonszámon. Az egykori Grand Mallban, mai nevén Ankora központban ugyanis rengeteg hely van a szolgáltatások bemutatására.

A kiállítás pénteken 13 órakor nyitja meg kapuit, az első nap különlegessége pedig, hogy egy rejtett ajándék is lesz a helyszínen, amelyre ha valaki rátalál, el is viheti. A szervezők erről többet nem árultak el, úgyhogy szerintünk érdemes pénteken 13 és 20 óra között benézni a rendezvényre. Szombaton és vasárnap 10 és 19 óra között lesz látogatható a kiállítás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: